After the show…

8 07 2009

04072009(007)Am evitat totuși să mă comentez eu pe mine, chiar dacă am avut intenția. Am plecat la Sensation cu intenția de a mă distra, de a vedea altfel de show, de a vedea mulțimea de oameni îmbrăcați în alb… Mă așteptam să văd multe și m-am pregătit sufletește pentru cam tot. Poate prea bine m-am pregătit.

04072009(021)Şi, pe scurt, ce e acolo: te impresionează numărul mare de oameni îmbrăcați în alb. Te ia chiar cu fiori. Intro-ul bunicel, dar povestea „Alice în țara minunilor” – drogată (halucinogene), un pic deplasată. Muzica :)), în afară de Sander van Doorn, nu prea am avut ce asculta/dansa. Păcat că l-am așteptat totuși până la 4.30. Droguri, și nu dintr-alea ușurele, și drogați, căzuți pe jos, sprijiniți de stâlpi și de pereți. Mizerie cât cuprinde peste tot. De admirat faptul că oameni de toate vin să se distreze.

04072009(026)În ciuda a ce povestește lumea, pe forumuri, comentarii pe site-uri etc., Sensation White nu e pentru mine.

04072009(030)A fost doar curiozitate. Poate aș mai merge la Sensation White la Amsterdam, dar cu line-up-ul schimbat în proporție de 80%, sau la noi, dacă va fi vreodată, doar de dragul show-ului.

04072009(033)Q.E.D.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: