Vishuda

18 06 2009

Chakra 5 Vishuda reprezintă puterea voinței, încredințarea voinței proprii voinței lui Dumnezeu, uniunea completa cu voința divină. Ea ne pune în rezonanță energiile subtile ale eterului sau Akasha (planul memoriei cosmice).

Sarmisegetuza Regia - Sanctuarul mare circular

Centrul maximei purități, cum mai este numit centrul gâtului, guvernează: exteriorizarea sentimentelor, senzațiilor, gândurilor și descoperirilor lăuntrice, conștiința intuitivă, comunicarea și expresivitatea, creativitatea superioară, raportarea la nivelul arhetipurilor, inspirația în vorbire, elocvența, puritatea.

Sarmisegetuya Regia - Sanctuarul mare de calcar

Calitățile pe care le dezvoltă dinamizarea și armonizarea energetică la acest nivel: calm, seninătate, credința, aspirație către perfecțiune, căutarea cunoașterii reale de dincolo de limitările timpului, de condiționările culturale și ereditare, sinceritate față de propria persoana și față de ceilalți, capacitatea de a interpreta scrierile sacre, scripturile, capacitatea de a înțelege mesajul ascuns al viselor, capacitatea de a accede la clișeele akashice, vorbire fluentă, expresivă, simt estetic, trezirea inspirației artistice, stare specifică de trăire a timpului, stare de mister și fascinație, rafinament.

Sarmisegetuza Regia - Discul solar

Perturbările energetice la acest nivel se manifestă prin: incapacitatea de a exterioriza sentimentele, emoțiile (teama de critici, de izolare), dificultăți în exprimarea ideilor, convingerilor, stări interioare contradictorii care pot genera nemulțumire permanentă, retragere, închistare, senzația de „nod în gât”, depresie.

Sarmisegetuza Regia - Sanctuare patrulatere de andezit si sanctuarul mic circular

Părțile corpului pe care le influențează: funcția glandei tiroide și a glandelor paratiroide, zona gâtului, a cefei, a maxilarelor, urechile, organele vorbirii, căile respiratorii, bronhiile, esofagul, faringele. Este legată de procesul complex de hrănire fizică și subtilă (hrana energetică: îmbogățire sufletească prin accesul în lumile superioare ale Universului).

Toate îmbolnăvirile au legătura cu chakra 5  pentru că alegerea este implicată în orice amănunt al vieții nostre și, prin urmare, în orice boală!

Sarmisegetuza Regia - ceva foarte special

Problemele de sănătate care pot apare datorita persistenței și accentuării dezechilibrelor: afecțiuni în zona gâtului (amigdalita, laringita, faringita), afecțiuni legate de aparatul auditiv, afecțiuni ale glandei tiroide (hipertiroidie, hipotiroidie), dificultăți de vorbire (bâlbâiala), dureri de ceafă, afecțiuni ale gingiilor.

Adevăr sacru: PREDAREA VOINȚEI PERSONALE VOINȚEI DIVINE !

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: