Minciuna bolilor

16 06 2009

Toate substanțele chimice care se adaugă în apă și alimente, conservanții, aditivii alimentari, medicamentele, sunt create special pentru a face creierul uman să reacționeze la anumiți stimuli, sau din contra să nu reacționeze.

Unele medicamente salvează vieți. Altele însă sunt create special pentru a-l face pe om să se depărteze de Sursa Primordială.

Vaccinurile sunt cea mai mare păcăleală. Ele atacă sistemul imunitar. Microbii introduși în organism atacă chakrele, destabilizându-le, pentru ca apoi să influențeze negativ sistemul limfatic și glandele.

Medicamentele fac și bine! Dar s-ar putea și fără ele. De fapt ele fac mai mult rău decât bine. Boala este un semn, o atenționare că ceva din ceea ce faci este greșit. Poate acolo unde stai este poluare, poate hrana este greșită, poate gândurile și emoțiile tale sunt eronate. În loc să iei pastile, ar trebui să te apuci și să analizezi acești factori. Pastila  nu face decât să estompeze efectul, dar nu ajunge la cauză. În momentul în care inghiți o pilulă, aceasta este descompusă de organism și transformată în energie. Această energie este diferită, ea depinzând de substanța tabletei. Odată intrată în corp ea reglează secrețiile trupului, adăugând sau scăzând o anumită cantitate de secreție, fapt care duce la o ameliorare, însă este un lucru greșit. Organismul s-ar regla singur mult mai bine, dacă ar fi înlăturată cauza bolii.

Cu cât dai mai multe antibiotice organismului, cu atât el se apară de acestea, reglându-se, până în momentul în care ajunge sa nu mai reacționeze. Microbii și virușii fac parte din viața noastră, sunt ai planetei. Noi conviețuim cu ei de la începuturi. Trebuie să îi acceptăm. De altfel corpul nostru știe acest lucru. Totul este calculat.

Legat de sănătate, sinele iți va arăta întâi de ce ești bolnav. Te poți însănătoși abia după ce elimini factorul care a generat boala. Sinele iți va arăta Fie pe loc, ca un film în cap, fie iți va trece prin minte o idee sau vei avea un vis. Să știi că dacă nu te ții de ceea ce ți se comunică, nu vei avea șanse de însănătoșire. Dacă boala este de factura karmică ți se va arata acest lucru, în așa fel încât să înțelegi. Acum trăim timpuri în care poți anihila aceste probleme care vin din trecut. Totul este să vrei să o faci.

Trebuie să te cureți mai întâi de substanțele care împiedică glanda pineală să lucreze. Acestea sunt în foarte multe produse, în sucuri, mâncare… dar cea mai toxica este cea din pasta de dinți. E pusă și foarte bine, deoarece ne spălam pe dinți înainte de culcare și ea rămâne în trup și acționează toata noaptea. Fluorul nu are nici un efect asupra dinților. Este inhibitor al glandei pineale.

Cancerul apare atunci când persoana intra în dezacord karma. Dacă ea își încalcă misiunea, dacă iese din tiparul karmic, atunci organismul reacționează și se manifestă boala. Mai există și ca zestre, adică sufletul vine cu acest gen de problemă, dar întotdeauna are și posibilitatea vindecării. Nu este o pedeapsă. Din contra. Este un mare ajutor. Cei care au această șansă, de a se curăța prin boală sunt foarte dragi Creatorului. Tumoarea este o ființă vie, după ce îi mulțumește că a venit, trebuie să o roage să plece, să îi spună că a înțeles mesajul și că se va schimba. Este foarte important să se schimbe în realitate, căci altfel nu are șanse de reușită. Când vorbești cu tumoarea să țină mâna pe locul unde se află aceasta. Să își imagineze că din palma dreaptă iese iubire, liniște, pace, acceptare. În paralel cu aceste exerciții, persoana trebuie să își ceară iertare Creatorului, să se roage pentru anihilarea oricăror perturbări aduse. De multe ori se întâmplă ca acesta să îi răspundă. Să îi trimită în cap idei, oameni sau imagini ale unor evenimente. Asta înseamnă că acolo se afla problema. Tot ceea ce trebuie făcut este schimbarea mentală a polarității acțiunii respective.

Citate din Havah Aryana – Inuaki, reptilianul din mine

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: