Karma si dreptul de proprietate

15 06 2009

Noi nu mai avem nici o karmă. De fapt omenirea se afla pe punctul de a termina cu legea karmei.

Noi nu mai datorăm nimănui nimic și deci nu trebuie să mai plecăm capul. Trebuie să spunem, fiecare în sinea noastră, să strigăm vecinului, rudelor: Gata! Ne-a ajuns! Până aici! Stop! Începând de acum suntem liberi! Să cerem Universului să îi ia pe toți cei ce ne încalcă liberul arbitru, pe cei ce fură Adevărul, pe cei ce ne înrobesc sau asupresc în vreun fel. Resursele, apa, aerul, mâncarea, combustibilul, bogățiile planetei sunt ale tuturor. Este o tâmpenie să crezi că Dumnezeu ar da drept de proprietate, asupra unei părți din creația sa, unui singur om, unei singure familii. De ce?

Cere-ți-vă drepturile! Faceți asta pentru urmașii voștri!

Cei ce dețin bogățiile planetei nu au avut acest privilegiu de secole, de generații. Primilor cine le-a dat acest drept? A hotărât Dumnezeu asta? Au vreun act? Vreo înțelegere cu El? Ei singuri și le-au dat. Au luat ceea ce nu le aparținea, ba mai rău, au luat de la noi toți. Dacă dreptul la proprietate nu ar fi respectat, nu ar fi haos, căci atunci oamenii ar înțelege că dețin totul și pot lua orice oricând le trebuie. A lua în plus față de nevoi, nu folosește la nimic. Dacă nu ar mai exista competiția cu vecinul, dacă nimeni nu ar mai invidia o casă sau o mașină, atunci cum ar fi? Poți avea orice, dacă vrei sau iți dorești acest lucru.

S-a ajuns în acel punct în care omenirea trebuie să își ia frâiele propriului destin în mâini. Să hotărască singuri pentru ei. Să se gospodărească și să se chibzuiască singuri. Să își creeze propriile legi și proprii guvernanți. Să nu mai accepte că Adevărul și Viața lor să fie furate.

Citate din Havah Aryana – Inuaki, reptilianul din mine

Şi acum mă întreb, cu ce drept s-a interzis accesul femeilor pe muntele sfânt (Athos)? A spus Dumnezeu asta? E scris undeva? Sau e doar o legendă din capitolul „crede și nu cerceta”?

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: